top of page
Malin Wix_edited.jpg


Om mig

Även om upplevelsen av lidande är subjektiv, så går alla människor igenom mer eller mindre tuffa händelser genom livet som sätter sina spår. När min egen familj drabbades av trauma förde det mig så småningom till effektiva lösningar.  Problemen finns till största del i det undermedvetna och löses bäst där. Att "bara sitta och prata" är inte vad jag gör, utan detta handlar om metoder som går på djupet och verkligen fungerar. Läs gärna mina 5-stjärniga recensioner på Google om resultaten av mitt arbete.

Jag har en doktorsavhandling i beteendevetenskap och är diplomerad Samtalsterapeut, Wingwave Coach och Hypnosterapeut.  Jag arbetade som HR chef i internationella företag i Luxemburg innan jag startade min egen verksamhet. Jag bodde 30 år utanför Sverige och talar svenska, engelska, franska och tyska.

 

Jag har en ödmjuk inställning till mig själv, andra och livet. Tillsammans jobbar vi på att upplösa de hinder som finns i vägen mot ett helande. Jag agerar som en följsam "barnmorska" under processens gång. Målet för de flesta är att uppnå en känsla av mer grundläggande inre lugn och stabilitet, som gör livet mer glädje- och meningsfullt.

 

Metaforen för ljus, som i Ljuswerket, handlar om att vi är alla menade att "lysa", men ibland kan olika händelser påverka oss så att vårt ljus mattas.  Jag ser mitt jobb som att lotsa någon tillbaka till sitt inre ljus igen. 

bottom of page